♦  Forside
♦  Vedtægter
♦  Arrangementer
♦  Bestyrelsen
♦  Nyheder

♦  Bordtennis
♦  Fodbold
♦  Bestyrelsen
♦  Senior
♦  Dame Senior
♦  U 17 Piger
♦  U 14 Drenge
♦  U 11 Drenge
♦  U 10 Drenge
♦  U   9 Drenge
♦  U   9 Piger
♦  U   8 Drenge & Piger
♦  U   6 Drenge & Piger
♦  Oldboys
♦  Gymnastik
♦  Petanque
♦  Badminton

Dame senior

Damesenior fodbold i Faxe Ladeplads?

Hvorfor ikke udnytte alt den omtale som fodboldpigerne fik efter sølvmedaljen til EM, sagde Martin til mig??

God idé, men hvordan får vi fat i piger/damer fra 16 og opefter, der har lyst til at spille fodbold? Et indlæg i lokalpressen må være det rigtige, sammen med Facebook. Hvad skal der til for få dem til at komme? Vi kan jo ikke lokke med store sponsor kontrakter, men med en god gang træning en gang om ugen og hvis vi får mulighed og lyst, til nogle træningskampe. Vores idé med sådan et hold, er at få samlet så mange spillere at vi ikke kun skal lave træning men også gerne skulle kunne spille. Det kræver jo at der er 7-8 spillere i begge ender af banen, men er det muligt i Faxe Ladeplads og omegn? Efter at have snakket med nogle af de tidligere spillere, er jeg ret sikker på at det godt kan lade sig gøre. Netop vores tanke med ”kun” at træne en gang om ugen har tiltalt dem, ikke på grund af dovenskab, men kun for også at kunne nå resten af ugens opgaver.

Hvis det er noget i har lyst til prøve er i velkommen til at kontakte undertegnede eller melde jeg ind i gruppen FLI Fodbold Damer på Facebook. Vi har tænkt os at træne onsdag fra kl. 18:00 med opstart 23/8

Hvem er vi? Vi er et par ”drenge” der har overstået teenageårene med et par dage og har en stor lyst til at spille fodbold og også lære andre denne dejlige sport. Vi har tidligere trænet U16 pigerne sammen, men som alle andre steder forsvinder pigerne stille og roligt når de starter i 8 klasse og de sidste ved gymnasie start.

På det kommende holds vegne:

Svend Michelsen mail: sm@teltholder.dk Telefon: 25531958 Træffes bedst aften.

Martin Brok 40806180Se stillingen i rækken
Faxe Ladeplads Idrætsforening
Dannebrogsvej 1
4654 Faxe Ladeplads
Telefon: 56 71 69 77
send e-mail
     Vi støtter FLI Fodbold